O nama

AKADEM SPORT Je osnovan davne 2006 godine u Pancevu i dan danas nastojimo ka tome da nasim kupcima i saradnicima pruzimo najveci izbor sportskih suplementa.
U nasoj prodavnici mozete da nadjete sirok asortiman proizvoda svih svetkih proizvodjaca.

U našoj ponudi kupci mogu na jednom mestu da nabave po konkurentnim cenama i celokupan asortiman brendova: Ultimate Nutrition, Twinlab, QNT, Muscle Pharm, Dorian Yates, The Nutrition ,Yamamoto,Now Foods, Nutrione, Aktivlab, Now, Biotech , Weider, Mammut, Amix, Labrada, Vitalikum i drugi...

Naš asortiman dijetetskih i sportskih suplemenata sadrži nekoliko stotina različitih artikala, i to: vitamine, minerale, proteine, aminokiseline, specijalizovane preparate za sportiste, gotove napitke i deserte i druge preparate.

Proizvode iz naše ponude koriste mnogi poznati sportski klubovi i pojedinci, sportska udruženja, savezi, teretane i fitnes klubovi kao i veliki broj registrovanih kupaca na sajtu.

Trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo razlog više za saradnju sa nama.

Detaljnije informacije o velikom izboru robe, najpovoljnijim uslovima kupovine, možete dobiti na ovom sajtu, koji se svakodnevno ažurira i pokazuje realno stanje robe ili pozivom na telefon koji se nalazi u kontakt formi.
Akadem X Sport