Pravila Korišćenja

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišcenja web sajta, pažljivo procitate sledece uslove. Svaka Vaša poseta ovom web sajtu ili bilo koja druga aktivnost, znaci da ste ove uslove procitali i da se slažete sa njima u potpunosti.

Opste odredbe

Akadem X-Sport polaže autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale). Neovlašceno korišcenje bilo kog dela ovog web sajta, bez pismene dozvole vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava i kao takvo podložno je tužbi.

Linkovi ka drugim web lokacijama

Svi linkovi na ovom web sajtu ka drugim lokacijama (web sajtovima), su postavljeni iskljucivo da bi vam olakšali rad i pružili što detaljnije i kvalitetnije informacije. Korišcenjem ovih linkova, napusticete ovaj web sajt i pristupiti drugom web sajtu na kome važe drugi uslovi korišcenja. Akadem X Sport nije u mogucnosti da pregleda i proveri sve te lokacije, i ne može ni na koji nacin da utice na njihov sadržaj, funkcionalnost i bezbednost. Ako odlucite da pristupite nekoj od Web lokacija, cije su web adrese postavljena na ovom websajtu, to radite iskljucivo na sopstvenu odgovornost.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Akadem X sport nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Izmena uslova korišćenja

Akadem X Sport može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.